<delect id="sj01t"></delect>
  1. <em id="sj01t"><label id="sj01t"></label></em>
  2. <div id="sj01t"></div>
    1. <em id="sj01t"></em>

            <div id="sj01t"></div>
            等級考試

            新托業考試閱讀講義

            時間:2025-02-23 14:18:01 等級考試 我要投稿

            新托業考試閱讀講義

              if you should put even a little on a little, and should do this often, soon this too would become big以下是小編為大家搜索整理的新托業考試閱讀講義,希望能給大家帶來幫助!更多精彩內容請及時關注我們應屆畢業生考試網!

            新托業考試閱讀講義

              1. 句子簡化題

              The Great Red Spot

              One distinctive feature of the planet Jupiter is the Great Red Spot, a massive oval of swirling reddish-brown clouds. Were Earth to be juxtaposed with the Great Red Spot, our planet would be dwarfed in comparison, with a diameter less than half that of the Great Red Spot. The Spot’s clouds, most likely tinted red as a result of the phosphorus that they contain, circulate in a counterclockwise direction. The outer winds require six Earth days to complete the circumference of the Great Red Spot, a length of time indicative of vastness of the Great Red Spot.

              1. Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

              A. The density of the Great Red spot is much higher than that the Earth.

              B. If the diameter of the Great Red Spot were doubled, it would equal that of the Earth.

              C. By placing the Earth next to the Great Red Spot, one could see the Earth has a much smaller diameter.

              D. Because the Earth is close to the Great Red Spot, Earth is influenced by its huge size

              2.Which of the sentences below best expresses the essential information in the highlighted sentence in the passage? Incorrect choices change the meaning in important ways or leave out essential information.

              A. The Earth’s outer winds move a distance equal to the circumference of the Great Red Spot.

              B. The outer winds of the Great Red Spot move more quickly than do those on Earth.

              C. The Winds moving across the Great Red Spot finally change direction every six Earth days.

              D. The fact that the winds take so long to move around the Great Red Spot proves how big it is.

              答案:D

            【新托業考試閱讀講義】相關文章:

            新托業考試閱讀理解復習講義07-25

            托業考試閱讀模考試題10-12

            托業中級考試閱讀備考材料10-16

            托業考試閱讀模擬沖刺試題07-26

            托業考試閱讀理解臨考沖刺09-08

            中級托業考試閱讀專題練習08-25

            托業考試閱讀提分9技巧10-02

            最新托業考試閱讀中常見的短語07-15

            2017年托業考試閱讀精選練習試題10-25

            <delect id="sj01t"></delect>
            1. <em id="sj01t"><label id="sj01t"></label></em>
            2. <div id="sj01t"></div>
              1. <em id="sj01t"></em>

                      <div id="sj01t"></div>
                      黄色视频在线观看