<delect id="sj01t"></delect>
  1. <em id="sj01t"><label id="sj01t"></label></em>
  2. <div id="sj01t"></div>
    1. <em id="sj01t"></em>

            <div id="sj01t"></div>
            一級

            全國英語等級考試一級短文理解

            時間:2025-03-14 14:28:43 一級 我要投稿

            2017年全國英語等級考試一級短文理解

              不思,故有惑;不求,故無得;不問,故不知。以下是小編為大家搜索整理的2017年全國英語等級考試一級短文理解,希望能給大家帶來幫助!更多經常內容請及時關注我們應屆畢業生考試網!

            2017年全國英語等級考試一級短文理解

              第三部分閱讀

              第一節短文理解

              閱讀下面短文,從A.(Right)、B.(Wrong)、C.(Doesn’t say)三個判斷中選擇一個正確選項,并在答題卡上將該項涂黑。

              Every Tuesday, Carina goes to work in a bank. She knows all her customers (顧客)very well, because they are her classmates. In fact, Carina and her customers are all 10 years old.

              Carina' s bank is in a school in Chicago. The bank is a branch(分支) of a national(國家的)bank, but the "children run it themselves. It is open for 30 minutes a week. Every Tuesday morning, Carina opens the bank. Her classmates put their money in or take their money out. The bank pays interest to them.

              The idea for a school bank came from their teacher, Mr. Harry Bassett. Mr. Bassett took his idea to the national bank. The bank agreed to his plan. "We want to give the children a chance to learn about money," said Mr. Bassett. "We are training them to look after their money carefully. "

              The next plan for the school bank is a credit card. "Many people in the USA don' t use credit cards very well," said Mr. Bassett. "our school bank will give the pupils some practice in using credit cards. " Pupils will be able to buy school meals and books with the credit cards.

              56. The school bank opens once a week.

              A. Right

              B. Wrong

              C. Doesn' t say

              57. Mr. Bassett is a bank cashier.

              A. Right

              B. Wrong

              C. Doesn' t say

              58. Carina suggested opening the school bank.

              A. Right

              B. Wrong

              C. Doesn' t say

              59. The pupils are trained to take care of their money.

              A. Right

              B. Wrong

              C. Doesn' t say

              60. The pupils' parents are happy with the bank' s credit card plan.

              A. Right

              B. Wrong

              C. Doesn' t say

              第三部分閱讀

              第一節短文理解

              每周二,卡琳娜都會去銀行上班。她了解她所有的客戶,因為他們都是她的同學。事實上,卡琳娜和她的客戶都是l0歲的孩子。

              卡琳娜所在的銀行位于芝加哥的一所學校里。這所銀行是國家銀行的一個分支,但都是孩子們在經營。它每周開放30分鐘。每周二上午,卡琳娜會開門營業。她的同學們前往銀行存錢或取錢。銀行付給他們利息。

              學校銀行的理念來自于他們的老師——哈里·巴西特先生。他向國家銀行提出了這個理念。國家銀行同意了他的計劃。“我們想給孩子們一個學習金錢知識的機會,”巴西特先生說。“我們正在訓練孩子們自己管理他們的零花錢。”

              學校銀行的下一個計劃是信用卡。“美國很多人都不太會使用信用卡,”巴西特先生說。“我們學校銀行會讓學生們參與一些信用卡使用實踐。”學生們可以在學校刷信用卡用餐、買書。

              56.A【精析】句意:學校銀行每周開放一次。是非題。從文章第一段第一句“Every Tuesday,Carina goes to work in a bank.”可以推斷出。本題答案是正確的。故選A。

              57.B【精析】句意:巴西特先生是一個銀行出納員。推斷題。從文章第三段第一句“The idea for a school bank came from their teacher, Mr.Harry Bassett.”可知,Mr.Bassett是一名老師,故本題答案是錯誤的。故選B。

              58.B【精析】句意:卡琳娜建議開設學校銀行。是非題。從文章第三段第一、二句“The idea for a school bank came from their teacher, Mr.Harry Bassett.Mr.Bassett took his idea to the national bank.’’可以推斷出,本題答案是錯誤的。故選B。

              59.A【精析】句意:學生們在接受培訓,學習保管他們自己的錢。是非題。從文章第三段最后一句“We are training them to look after their money carefully.”可以推斷出,本題答案是正確的。故選A。

              60.C【精析】句意:學生的父母很滿意銀行的信用卡計劃。推斷題。文中并未提及這一點。故選C。

            【全國英語等級考試一級短文理解】相關文章:

            2017全國英語等級考試一級短文理解題06-01

            全國英語等級考試一級短文理解題及答案201707-30

            2023年全國英語等級考試一級短文理解訓練12-21

            2017年全國英語等級考試一級短文理解練習題11-06

            全國英語等級考試一級閱讀理解試題08-26

            全國英語等級考試pets一級閱讀理解06-14

            全國英語等級考試短文改錯09-29

            2017全國英語等級考試一級閱讀理解試題09-19

            2017全國英語等級考試一級閱讀理解習題08-12

            <delect id="sj01t"></delect>
            1. <em id="sj01t"><label id="sj01t"></label></em>
            2. <div id="sj01t"></div>
              1. <em id="sj01t"></em>

                      <div id="sj01t"></div>
                      黄色视频在线观看