<delect id="sj01t"></delect>
  1. <em id="sj01t"><label id="sj01t"></label></em>
  2. <div id="sj01t"></div>
    1. <em id="sj01t"></em>

            <div id="sj01t"></div>
            五級

            11月公共英語五級wsk考前沖刺習題

            時間:2025-05-24 04:35:55 五級 我要投稿
            • 相關推薦

            2016年11月公共英語五級wsk考前沖刺習題

              2016年下半年的公共英語五級考試備考時間所剩時間不多,大家得抓緊時間備考。下面是yjbys網小編提供給大家關于公共英語五級wsk考前沖刺習題,希望對大家有所幫助。

            2016年11月公共英語五級wsk考前沖刺習題

              An embarrassing experience

              It was the small hours of the morning when we reached London Airport. I had cabled Lond trom Amsterdam, and there was a hired car to meet, but there was one more unfortunate happening before I reached my fiat. In all my travels I have never, but for that once, been required by the British customs to open a single bag or to do more than state that I carried no goods liable to duty. I was, of course, my fault; the extreme tiredness and nervous tension of the journey had destroyed my

              diplomacy. I was, for whichever reason, so fired that I could hardly stand, and to the question, "have you read this?" I replied with extreme foolishness, "Yes, hundreds of times. "

              "And you have nothing to declare?"

              "Nothing. "

              "How long have you been out of this country?"

              "About three months. "

              "And during that time you have acquired nothing?"

              "Nothing but what is on the list I have given you. "

              He seemed momentarily at a loss, but then he attacked. The attack, when it came, was utterly unexpected.

              "Where did you get that watch?"

              I could have kicked myself. Two days ago, when playing water games with a friend in the bath, I had forgotten to take off my ROLEX OYSTER, and it had, not unnaturally, stopped. I had gone into the market and bought, for twelve shillings and six pence, an ugly time piece that made a strange noise. It had stopped twice, without any reason, during the journey.

              I explained, but I had already lost face. I produced my own watch from a pocket, and added that I should be grateful if he would confiscate the replacement.

              "It is not a question of confiscation," he said, "there is a fine for failing to declare dutiable goods. And now may I please examine that Rolex?"

              It took another quarter of an hour to persuade him that the Rolex was not contraband; then he began to search my luggage.

              26. When did the writer arrive at London airport?

              [A] In the early morning. [B] Late at night.

              [ C] At noon. [ D] Late in the morning.

              27. What can we conclude from the questions asked by the customs officer?

              [ A] He was just doing his duty by asking the passenger some usual questions.

              [ B ] He must have noticed the writer' s ugly watch.

              [ C ] He wanted to embarrass the writer.

              [ D] He must have noticed the writer's tiredness.

              28. What did the writer think of the watch he bought in the market?

              [ A] He was fond of the watch because it was a Rolex.

              [ B ] He found the watch useful though it was very cheap.

              [ C ] He didn't like the watch at all.

              [D] He was indifferent to the watch.

              29. What must have happened to the writer in the end?

              [ A] He must have spent a long time at the customs and must have been let go without any punishment.

              [ B ] He must have been given a fine as a punishment.

              [ C] His Rolex must have been confiscated.

              [ D ]His cheap watch must have been confiscated.

              30. What do you think is the tone of the story?

              [ A] Humorous. [ B] Sarcastic.

              [ C 1 Solemn. [ D ] Matter-of-fact.

              參考譯文

              一次尷尬的經歷

              當我們到達倫敦機場的時候還是凌晨,我已經從阿姆斯特丹往倫敦過電報了,預租了一輛車等我們,但是在我到達公寓之前又發生了一倒霉的事。在我所有的旅行經歷中,英國海關從來沒有要求過我打開一個包,而且僅僅需要申明我沒有攜帶需交關稅的商品,只有這一次外。當然,這是我的錯,旅途的極度疲勞和神經緊張已經使我與人交的能力衰退了。不管出于什么原因,我太累了,累得幾乎站不穩。對于關人員提出的問題,“你看過這個嗎?”我極度愚蠢地回答:“看過幾百了。”

              “你沒有什么要申報的嗎?” “沒有。”

              “你離開這個國家多久了?” “大概3個月了。”

              “在這段時間里你什么也沒購置嗎?”

              “除了我給你的清單上的東西什么也沒有。”

              他似乎有片刻的疑惑,但是過后他發起進攻了,當進攻發起的時候,完全出乎我的意料的。

              “那塊手表從哪來的?”

              我懊惱極了,兩天前和朋友在浴室打水仗的時候,我忘記把我的勞士伊司特表摘下來了,它就很自然地停了,我去一家商店花l2先令6士買了這塊丑陋的表,它還發出很奇怪的聲音。在旅程中它莫名其妙停了兩次。

              我解釋了但是我已經丟了面子,我從口袋里拿出自己的手表給他,并且補充說如果他沒收那件替代品我會很感激。

              “這不是沒收的問題O”他說,“不申報關稅商品要罰款,現在可以把塊勞力士給我檢查嗎?”

              我又花了l5分鐘說服他這塊勞力士不是走si品,然后他開始搜查的行李。

              答案及解析

              26.A【解析】細節題。文章第一句話說“It was the small hours of themorning when we arrived at London Airport.”,這里的“smallhours”意思是“凌晨”,可知作者是在凌晨到達。故選A。

              27.B【解析】推理題。海關官員問作者的表是從哪來的,而且是非常突然地發問,可推測他已經注意到那塊表了。故選B。

              28.C 【解析】推理題。從作者描述這塊手表時所用的語言,如“ugly”“made a strange noise”可以看出作者并不喜歡這塊表。

              29.B【解析】推理題。從海關官員說“這不是沒收的問題,不申報關稅要罰款”可見作者最后被罰款。fine有“罰款”的意思。

              30.A【解析】推理題。作者在文中用了很多對話,說明語氣是輕松的,且從作者敘述的方式可以看出寫作手法很幽默。故選A。

            【11月公共英語五級wsk考前沖刺習題】相關文章:

            公共英語五級wsk完形填空沖刺練習題10-14

            2016年11月公共英語五級wsk考前練習題08-12

            2016年11月wsk公共英語五級考前練習題10-28

            全國公共英語wsk填空沖刺試題09-05

            2017年公共英語五級考前沖刺練習題09-25

            2024執業藥師考前精選沖刺習題11-26

            臨床執業醫師考前沖刺習題09-02

            2015年11月公共英語wsk沖刺考試題09-19

            公共英語等級考試四級考前沖刺練習題07-07

            <delect id="sj01t"></delect>
            1. <em id="sj01t"><label id="sj01t"></label></em>
            2. <div id="sj01t"></div>
              1. <em id="sj01t"></em>

                      <div id="sj01t"></div>
                      黄色视频在线观看