<delect id="sj01t"></delect>
  1. <em id="sj01t"><label id="sj01t"></label></em>
  2. <div id="sj01t"></div>
    1. <em id="sj01t"></em>

            <div id="sj01t"></div>
            三級

            公共英語三級閱讀理解突擊訓練題及答案

            時間:2025-01-28 11:23:44 三級 我要投稿
            • 相關推薦

            公共英語三級閱讀理解突擊訓練題及答案

              The shortest answer is doing.以下是小編為大家搜索整理的公共英語三級閱讀理解突擊訓練題及答案,希望能給大家帶來幫助!更多精彩內容請及時關注我們應屆畢業生考試網!

            公共英語三級閱讀理解突擊訓練題及答案

              Fifteen years ago, I entered the Boston Globe, which was a temple to me then. It wasn’t easy getting hired. But once you were there, I found, you were in.

              Globe jobs were for life-guaranteed until retirement. For 15 years I had prospered there — moving from an ordinary reporter to foreign correspondent and finally to senior editor. I would have a lifetime of security is I struck with it. Instead, I had made a decision to leave. I entered my boss’s office. Would he rage? I wondered. He had a famous temper. “Matt, we have to have a talk,” I began awkwardly. “I came to the Globe when I was twenty-four. Now I’m forty. There’s a lot I want to do in life. I’m resigning.” “To another paper?” he asked. I reached into my coat pocket, but didn’t say anything. I handed him a letter that explained everything. It said that I was leaving to start a new media company. We were at a rare turning point in history. I wanted to be directly engaged in the change. “I’m glad for you,” he said, quite out of my expectation. “I just came from a board of directors meeting and it was seventy-five percent discouraging news. Some of that we can deal with. But much of it we can’t, ” he went on. “I wish you all the luck in the world,” he concluded. “And if it doesn’t work out, remember, your star is always high here.”

              Then I went out of his office, walking through the newsroom for more good-byes. Everybody was saying congratulations. Everybody — even though I’d be risking all on an unfamiliar venture: all the financial security I had carefully built up.

              Later, I had a final talk with Bill Taylor, chairman and publisher of the Boston Globe. He had turned the Globe into a billion-dollar property. “I’m resigning, Bill, ”I said. He listened while I gave him the story. He wasn’t looking angry or dismayed either. After a pause, he said, “Golly, I wish I were in your shoes.”

              1. From the passage we know that the Globe is a famous _______.

              [A] newspaper

              [B] magazine

              [C]temple

              [D] church

              2. If the writer stayed with the Globe _________.

              [ A] he would be able to realize his lifetime dreams.

              [ B] he would let his long-cherished dreams fade away.

              [ C ] he would never have to worry about his future life.

              [ D] he would never be allowed to develop his ambitions.

              3. The writer wanted to resign because _________.

              [A] he had serious trouble with his boss.

              [B] he got underpaid at his job for the Globe.

              [C] he wanted to be engaged in the new media industry.

              [D] he had found a better paid job in a publishing house.

              4. When the writer decided to resign the Globe was faced with _______.

              [ A ] a trouble with its staff members

              [ B ] a shortage of qualified reporters

              [ C ] an unfavorable business situation

              [ D ]an uncontrollable business situation

              5. By “:I wish I were in your shoes.” (in the last paragraph) Bill Taylor meant that _______.

              [A] the writer was to fail.

              [B] the writer was stupid

              [C] he would do the same if possible

              [D] he would reject the writer’s request

              參考答案

              1. A 第二段老板提到“是不是到另一家報紙去”根據此推測這是一家報社。

              2. C 第二段提到“假如留下,會有生活保障”從而推斷若不離開未來生活無憂。

              3. C 第二段提到“我要離開公司去開一家新傳媒公司”

              4. C 第二段提到“老板說從董事會那里得到的75%的消息都是壞消息”從而推斷,報社商業處境艱難。

              5. C be in one’s shoes 為“處于某人的地位”文中指老板贊同作者的看法,表示假如他處于和作者相同的情況,他自己也會做出相同的事。

            【公共英語三級閱讀理解突擊訓練題及答案】相關文章:

            公共英語三級閱讀理解訓練題及答案解析10-08

            專八英語考試閱讀理解突擊訓練題及答案08-11

            公共英語三級考前訓練題閱讀理解201709-26

            2017公共英語三級考試閱讀理解訓練題10-30

            2017公共英語三級閱讀訓練題及答案10-16

            成人三級英語閱讀理解簡單訓練題及答案08-30

            公共英語三級閱讀理解真題及答案解析10-12

            公共英語三級考試閱讀B突擊訓練11-10

            公共英語三級閱讀訓練題10-30

            <delect id="sj01t"></delect>
            1. <em id="sj01t"><label id="sj01t"></label></em>
            2. <div id="sj01t"></div>
              1. <em id="sj01t"></em>

                      <div id="sj01t"></div>
                      黄色视频在线观看